華為全球旗艦店
華為全球旗艦店


建筑外觀


歷經85年歷史變遷,南京大樓迎來新的篇章,華為全球旗艦店。旗艦店最大程度留下歷史建筑的原始韻味,外立面完全保留磚面樣式,將傳統與現代相結合,營造出令人眼前一亮的建筑風格。

After 85 years of historical changes, Nanjing building ushered in a new chapter, Huawei's global flagship store. The flagship store leaves the original charm of the historical building to the greatest extent, and the facade completely retains the brick face style, combining the tradition with the modern, creating a dazzling architectural style.






中庭設計


Huawei Community,南京大樓原本的“天井”以大氣高級的設計回歸。值得一提的是,步梯連接著各樓面,模擬日光的燈頂讓“日光”傾瀉而下,在這里可以隨性地坐在臺階上,聊天、學習交流

Huawei community, the original "patio" of Nanjing building returns to the advanced design of atmosphere. It is worth mentioning that the step ladder is connected with each floor, and the lamp top simulating sunlight makes "Sunlight" pour down. Here, you can sit on the step randomly, chat, learn and communicate




一體化裝配運用


墻面地面一體化金磨石運用,使室內整體感大幅度提升,金磨石光滑平整的優點在中庭燈光的映襯下得到完美體現

The integrated use of terrazzo on the wall and floor greatly improves the overall feeling of the room. The smooth and flat advantages of terrazzo are perfectly reflected in the atrium light




金磨石樓梯運用


大堂樓梯整體金磨石運用,使地面與樓梯得到完美銜接,樓梯貼面圓弧角處理展現典躍金磨石極致工藝

The overall use of terrazzo in the lobby stairs makes the ground and stairs perfectly connected. The arc angle treatment of stair veneer shows the ultimate craft of the classic terrazzo





金磨石色彩圖案運用


多樣的色彩和無限的搭配增添了金磨石的設計要素,華為旗艦店整體以大氣舒適為設計理念,以白色金磨石為基底,圖案采用金色與黑色的混搭,運用線條的美感展現其設計理念,這也是金磨石地面優于其他地面的體現

Various colors and infinite collocation add the design elements of the terrazzo. Huawei flagship store takes atmospheric comfort as the design concept, white terrazzo as the base, gold and black are used to mix the patterns, and the aesthetic feeling of lines is used to show its design concept, which is also the embodiment of the terrazzo floor superior to other floors




花儿直播app 手机版_花儿直播免费版下载_花儿直播平台下载